Glasvezel

Glasvezel in Pesse, Fluitenberg en Stuifzand

huis-icon
Glasvezel tot in uw huis.
U krijgt uw eigen glasvezelverbinding, die hoeft u met niemand in de straat te delen. Dat merkt u. Up- en downloaden gaat razendsnel, u kunt tegelijkertijd gamen, tv kijken en telefoneren, zonder snelheid in te leveren.
like-icon
Buitengewoon betrouwbaar.
We doen steeds meer online. Gamen, kopen, werken en brengen van alles in de cloud. hiervoor hebt u een hoge kwaliteit verbinding nodig waarop u kunt vertrouwen, nu en in de toekomst.
Glasvezel biedt die zekerheid en groeit met u mee.
pijlen-icon
Hoge snelheid “Up & Down”.
Met glasvezel gaat up- en downloaden even snel. U kunt dus supersnel internetten met de hoogste upload. Dit is belangrijk, want uploaden wordt met de dag populairder. We maken meer fotoboeken, online back-ups en websites. We gaan ook meer thuiswerken, bestanden delen, e-mailen en foto’s en video’s versturen.
box-icon
Keuzevrijheid.
Het glasvezelnetwerk is een ‘open netwerk’. U kunt kiezen uit  serviceproviders die diensten als tv, internet en telefonie aanbieden. Er is een gevarieerd aanbod met aantrekkelijke en scherpe tarieven.
Bepaal op uw gemak bij wie u zich het beste thuis voelt.
klok-icon
100% toekomstproof.
Met glasvezel haalt u de modernste technologie met een enorme capaciteit in huis. Internet heeft de toekomst: alle apparatuur wordt ermee verbonden. De verwachting is dat ons datagebruik in 2020 ruim 600% groter is dan nu. Glasvezel biedt ruimte voor die ontwikkelingen en opent deuren voor ongekende mogelijkheden.
Met glasvezel bent u klaar voor nu én de toekomst.

Meer informatie over glasvezel leest u hier